slavica animator novi sad beograd

Tematske animacije

BY SLAVICA ANIMATOR

Moja animacija dece (uzrast do 9 godina) je karakteristična po tome jer vrlo retko koristim takmičarske igre gde dominiraju motoričke sposobnosti dece, jer mi je bitno da se sva deca dobro osećaju i dobro provedu. 

Zato je moj program baziran na igrama kojima zasmejavam decu, a i odrasle, i uz svaku igru koristim zanimljiv rekvizit koji tome doprinosi.

Za starije uzraste ( od 9­ do 12 godina) osim igara zabavnog karaktera ima i takmičarskih igara. 

Nosim mnogo rekvizita, “zezalica” i maski, kako za sebe tako i za decu i uz pomoć njih pravimo smešne performanse. U pojedinim igrama zajedno sa decom animiram i uključujem i roditelje što izaziva pozitivne kritike.

U program ulaze i veliki baloni od sapunice, gde svako dete bude u balonu. 

Pravim i velike balone od sapunice štapovima, idealne za rođendane napolju. Osim balona u program ulazi i crtanje po licu četkicama kao i ozvučenje koje uvek nosim sa sobom.

Frozen Animacija

Frozen Animacija

Animacija dece sa popularnim likovima Diznijevog crtanog filma “Frozen” , Elsa, Ana i Olaf (maskota) je vrlo aktuelna, a naši likovi verno izgledaju i deca ih jako vole. Možete pozvati likove koje Vi želite na Vaš događaj.

Spajdermen Animacija

Popularni super junak će oduševiti Vaše dete na njegovom rođendanu. Spajdermen animacija je specifična jer animatori osim animacije izvode vrlo atraktivne pokrete i akrobacije jer su u pitanju gimnastičari i profesionalni plesači, tako da ne ostavljaju ravnodušnim samo decu nego i vas odrasle. U ovoj animaciji i devojčice uvek učestvuju.

Maskote

Miki, Mini, Trex, Sundjer Bob, Jednorog, LOL lutka, Olaf.

Likovi

Elsa, Ana, Spajdermen, Zvončica, Lepotica, Zver, Snežana, Ariel

Kontaktirajte nas u vezi animacije dece