Tematske animacije

064/266-0157

By Slavica Animator

animator slavica
animacija dece na rodjendanima beograd 011

Moja animacija dece (uzrast do 9 godina) je karakteristična po tome jer vrlo retko koristim takmičarske igre gde dominiraju motoričke sposobnosti dece, jer mi je bitno da se sva deca dobro osećaju i dobro provedu. Zato je moj program baziran na igrama kojima zasmejavam decu, a i odrasle, i uz svaku igru koristim zanimljiv rekvizit koji tome doprinosi.

Za starije uzraste ( od 9­ do 12 godina) osim igara zabavnog karaktera ima i takmičarskih igara. Nosim mnogo rekvizita, “zezalica” i maski, kako za sebe tako i za decu i uz pomoć njih pravimo smešne performanse. U pojedinim igrama zajedno sa decom animiram i uključujem i roditelje što izaziva pozitivne kritike.
animacija dece na rodjendanima beograd 011

U program ulaze i veliki baloni od sapunice, gde svako dete bude u balonu. Pravim i velike balone od sapunice štapovima, idealne za rođendane napolju. Osim balona u program ulazi i crtanje po licu četkicama kao i ozvučenje koje uvek nosim sa sobom.

Frozen Animacija

Animacija dece sa popularnim likovima Diznijevog crtanog filma “Frozen” , Elsa, Ana i Olaf (maskota) je vrlo aktuelna, a naši likovi verno izgledaju i deca ih jako vole. Možete pozvati likove koje Vi želite na Vaš događaj.
betmen-animacije-za-decake
spajdermen-animacije-za-decake

Betmen i Spajdermen Animacija

Popularni super junaci će oduševiti Vaše dete na njegovom rođendanu. Spajdermen i Betmen animacija je specifična jer animatori osim animacije izvode vrlo atraktivne pokrete i akrobacije jer su u pitanju gimnastičari i profesionalni plesači, tako da ne ostavljaju ravnodušnim samo decu nego i vas odrasle. U ovoj animaciji i devojčice uvek učestvuju.

Maskote

Miki, Mini, Trex, Sundjer Bob, Jednorog, LOL lutka, Olaf.

Likovi

Elsa, Ana, Spajdermen, Betmen, Zvončica, Lepotica, Zver, Snežana, Ariel

Saznajte više informacija

Animacije dece na adresi
Animacije dece na svadbama
Animacije dece na krštenjima
Animacije dece u tržnim centrima
Dani firme i manifestacije
Rođendani u Novom Sadu
Rođendani u Beogradu i okolini

Kontaktirajte nas u vezi animacije dece