PREDSTAVE ZA DECU

064/266-0157

predstave za decu

Više informacije o predstavama

Organizacija dečijih predstava

Za Vašu firmu, rođendan ili vrtić, imamo zanimljive predstave koje deca vole, a slike možete pogledati dole.
Ako Vas interesuje organizacija predstave za decu, uz koje oni uče i zabavljaju se, na pravom ste mestu!

Dečije predstave za sve prilike

Saznajte više o različitim predstavama koje radimo
predstava-poklo

POKLON

Dve najbolje drugarice Snežana i Ružica nailaze na probleme u drugarstvu zbog lutke koju obe žele kao poklon od Deda Mraza, a postoji samo jedna takva. Njihovo drugarstvo zapada u krizu, a njih dve pokazuju loše osobine koje do sad nisu imale. 

Patuljak, Deda Mrazov pomoćnik, pokušava da im pomogne, da im ukaže na njihovo loše ponašanje, ali mu ne ide baš lako i prolazi sa njima kroz razne komične situacije. 

Uz veliki trud, domišljatost i pomoć dece će na kraju uspeti. Predstava pokazuje deci koliko je sebičnost ružna osobina, kako loše utiče na nas i našu okolinu, a kako nas deljenje i ljubav obogaćuje.
predstava-bubulekine-bube-animator-tim-slavica

BUBULEKINE BUBE

Zeka Cmeka i njegov mlađi brat Zeka Bubuleka koji je dobio ime jer stalno ima neke “bube u glavi” a zbog kojih ova dva zeca prolaze razne opasne i komične situacije sa Vukom. 

U predstavi deca prepoznaju delove iz bajki “Snežana i sedam patuljaka” , ”Tri praseta”, “Zlatokosa” i ”Sedam jarića” što im predstavu
čini bližom i zanimljivijom. 

Na kraju predstave Zeka Bubuleka uviđa u kakvim opasnim situacijama je bio radi njegovog ponašanja i odlučuje da će ubuduće slušati svog starijeg brata, a deci poručuje da budu poslušni svojim roditeljima.

ZALUĐENO KRALJEVSTVO

Veoma poznati likovi iz Diznijevog crtanog filma Frozen ( Zaleđeno kraljevstvo) su akteri ove predstave. Elsa, Ana i Olaf (maskota) po prvi put zajedno dočekuju Novu godinu i zbog toga su vrlo uzbuđeni, ali oko priprema dolazi do neplaniranih problema. 

Rešavajući te probleme upadaju u komične situacije, a naročito Olaf kome je Nova godina nepoznat praznik a veoma privlačan zbog poklona koji se dobijaju od Deda Mraza. Kako i na koji način će se svi oni potruditi da spremni dočekaju Deda Mraza je deci zanimljiv i smešan.

novogodisnje predstave

NOVOGODIŠNJA ANIMACIJA I DEDA MRAZ

Novogodišnja animacija je odlična alternativa za Vašu firmu ili vrtić ako ne želite Novogodišnju predstavu. Ledolina Mrazolina – šašava al´ fina, Smrzana Belić ( Sneška Belića sestra) ili Snežana će zabaviti Vašu decu kroz igre koje su povezane za novogodišnje praznike. 

Ovaj interaktivni oblik zabave deca jako vole jer mogu i sami da budu glavni akteri. Performansi, koreografije i bajkovite priče uz igru učiniće vreme vrlo kratkim do dolaska omiljenog Deda Mraza.

Saznajte više o nama​. Pogledajte naše animacije, upoznajte naš tim i program.

O nama

Saznajte više informacija o našem timu animatora.

Animacija dece

Tematske animacije za razne prilike i lokacije.

Program animacije
Upoznajte naš program za dobar provod mališana.

Kontaktirajte nas u vezi animacije dece