slavica animator novi sad beograd

Predstave za decu

slavica animator novi sad beograd

Organizacija dečijih predstava

Saznajte više o različitim predstavama koje radimo

Za Vašu firmu, rođendan ili vrtić, imamo zanimljive predstave koje deca vole, a slike možete pogledati dole. Ako Vas interesuje organizacija predstave za decu, uz koje oni uče i zabavljaju se, na pravom ste mestu!

Predstava "POKLON"

Dve najbolje drugarice Snežana i Ružica nailaze na probleme u drugarstvu zbog lutke koju obe žele kao poklon od Deda Mraza, a postoji samo jedna takva.

Njihovo drugarstvo zapada u krizu, a njih dve pokazuju loše osobine koje do sad nisu imale. Patuljak, Deda Mrazov pomoćnik, pokušava da im pomogne, da im ukaže na njihovo loše ponašanje, ali mu ne ide baš lako i prolazi sa njima kroz razne komične situacije.

Uz veliki trud, domišljatost i pomoć dece će na kraju uspeti. Predstava pokazuje deci koliko je sebičnost ružna osobina, kako loše utiče na nas i našu okolinu, a kako nas deljenje i ljubav obogaćuje.

Predstava "BUBULEKINE BUBE"

Zeka Cmeka i njegov mlađi brat Zeka Bubuleka koji je dobio ime jer stalno ima neke “bube u glavi” a zbog kojih ova dva zeca prolaze razne opasne i komične situacije sa Vukom.

U predstavi deca prepoznaju delove iz bajki “Snežana i sedam patuljaka” , ”Tri praseta”, “Zlatokosa” i ”Sedam jarića” što im predstavu čini bližom i zanimljivijom.

Na kraju predstave Zeka Bubuleka uviđa u kakvim opasnim situacijama je bio radi njegovog ponašanja i odlučuje da će ubuduće slušati svog starijeg brata, a deci poručuje da budu poslušni svojim roditeljima.

Predstava "ZALUĐENO KRALJEVSTVO"

Veoma poznati likovi iz Diznijevog crtanog filma Frozen ( Zaleđeno kraljevstvo) su akteri ove predstave. Elsa, Ana i Olaf (maskota) po prvi put zajedno dočekuju Novu godinu i zbog toga su vrlo uzbuđeni, ali oko priprema dolazi do neplaniranih problema.

Rešavajući te probleme upadaju u komične situacije, a naročito Olaf kome je Nova godina nepoznat praznik a veoma privlačan zbog poklona koji se dobijaju od Deda Mraza. Kako i na koji način će se svi oni potruditi da spremni dočekaju Deda Mraza je deci zanimljiv i smešan.

NOVOGODIŠNJA ANIMACIJA I DEDA MRAZ

Novogodišnja animacija je odlična alternativa za Vašu firmu ili vrtić ako ne želite Novogodišnju predstavu. Ledolina Mrazolina – šašava al´ fina, Smrzana Belić ( Sneška Belića sestra) ili Snežana će zabaviti Vašu decu kroz igre koje su povezane za novogodišnje praznike. 

Ovaj interaktivni oblik zabave deca jako vole jer mogu i sami da budu glavni akteri. Performansi, koreografije i bajkovite priče uz igru učiniće vreme vrlo kratkim do dolaska omiljenog Deda Mraza.

irvas trivutin predstava za decu animacija

Predstava "Irvas Trivutin"

Predstava je o lošim navikama dece kroz igranje igrica i nezdrave ishrane. 

Likovi Trivutin, Vuk Zlocko i Vila Cveta su uloge koje na vrlo smešan, ali i edukativan način pokazuju deci šta je ispravno.

predstava gusari i pravo blago

Predstava "GUSARI I PRAVO BLAGO"

Gusari predstavljaju tri loše osobine kod dece: aljkavost, agresivnost i sebičnost, ali kroz predstavu shvataju da je bolje da se menjaju što i urade. Edukativna je i smešna ova naša predstavica :)). Deca se u svakom gusaru prepoznaju na tren i vrlo rado pomažu gusarima da se poprave.

Predstava "Magične zavrzlame"

Tema predstave je diskriminacija kod dece zbog načina oblačenja, izgleda….U ovom slučaju Veštica Dobrila jeste veštica, ali je dobra i mila za razliku od Crvenkape i Pepeljuge koje znamo kao dobre, ali nisu i ne ponašaju se lepo….

Bitno nam je da smo uspeli da pokažemo deci razliku i da su sami uvideli tu razliku, a uvidele su i Crvenkapa i Pepeljuga i popravile se vrlo 🙂

Predstava "MUDRI NARVAL"

Neobična i retka priča sa neobičnim i retkim stvorenjima 🙂

Meduza i mali Narval dolaze kod dece po savetu mudrog Narvala jer deca imaju tajnu kako da pobede virus svađe i neprijateljstva koje im je talasom poslala hobotnica Oktavija.

Oktavija je nesrećna, ne veruje u ljubav i prijateljstvo i zato želi sve da zarazi istim osećanjem.

Deca, zajedno sa dva gore navedena lika ljubavlju i pažnjom menjaju Oktaviju koja postaje druga osoba, mislim hobotnica ☺

Poruka je pobedite zlo dobrim, pobediti mržnju ljubavlju.

Kontaktirajte nas u vezi animacije dece