slavica animator novi sad beograd

Animatori za dečije rodjendane Novi Sad

slavica animator novi sad beograd
slavica-animator-slika-animacije-napolju

Animacija dece na rodjendanima u Novom Sadu

Dečiji rođendani su mnogo lepši uz kvalitetnu animaciju, zabavniji su i stvaraju lepe uspomene. Animaciju uvek prilagođavamo uslovima, u zavisnosti da li je rođendan napolju, u dvorištu, u igraonici, kući ili restoranu. 

Za sve prilike prilagođavamo program. Molimo Vas da saznate više informacija i kontaktirate nas putem emaila, poziva ili društvenih mreža.

Jedan od velikih aduta su mnogobrojni i zabavni rekviziti uz igre koji čine sam program bogatijim i veselijim jer su deci “naše igračke” jako privlačne i često se po prvi put i susretnu sa njima.

Još jedan veliki adut koji imamo je odličan i uspešan program za animiranje dece mešovitog uzrasta od 2 do 12 godina. Zajedno se igraju i svima je zabavno jer igre nisu bazirane na motoričkim sposobnostima. 

Uspešno i dobro radimo rodjendane sa malim brojem dece ( oko 5), jer im držimo pažnju puna dva sata čak iako su pritom mešovitog uzrasta što je izuzetno zahtevno i teško. Mnogo je takvih, odlično urađenih rođendana iza nas, sa odličnim kritikama roditelja.

Igre su moje i nastale su iz dugogodišnjeg rada sa decom, a često i na samim rođendanima, stvorene od moje spontanosti i dečije mašte i zato su deci vrlo bliske, smešne, dugo ih se sećaju i spominju ih. U programu je i dosta muzičkih igara. Ozvučenje uvek nosimo.

Baloni od sapunice

Vrlo atraktivan deo rođendana i potrebno je napomenuti da ih želite, jer ne ulaze uvek u cenu animacije. Pored toga što stavljamo decu u balon i odrasli imaju priliku da stvore svoju uspomenu u balonu. Uvek kad je prilika uključujemo i vas odrasle u igru što stvara dobru atmosferu na rođendanu.

Balončići od sapunice ili kako ih ja volim zvati “1000 balončića za minut” je fantastična zabava za decu. 

Potpuno je NOVO u animaciji, jer toliko balončića ne može ni jedna mašina da napravi u tom roku.

Svi uzrasti ih vole. Pogledajte video na sajtu. Oni ne ulaze uvek u cenu, potrebno je napomenuti da ih želite.

Face painting ili crtanje po licu

Radimo bojama koje su namenjene za dečju kožu, Snazaroo i Diamond FX marke.
Ulaze u cenu rođendana.

Junaci ili kostimirani animatori kao što su: Spajdermen, Betmen, Elsa, Klovn i maskote: Olaf, Miki i Mini Maus

Animacije dece na rodjendanima i svim ostalim prilikama koja traje uglavnom sat vremena.

Možete junake pozvati posebno ili ih kombinovati uz drugog animatora. Svi nabrojani likovi rade animaciju kroz interaktivne igre sa decom koje su vezane za njihov lik, osim Klovna koji radi sve vrste balona i poneki brzi trik ukoliko mu vreme dozvoli.

Detaljnije o našem radu, animatorima, izgledu samih likova možete pogledati na ostalim stranicama sajta.

Dolazimo po pozivu u kojem god gradu, mestu da ste. 

Animacija dece na rodjendanima u Beogradu – više informacija.

Kontaktirajte nas u vezi animacije dece