SAVETI, PREDLOZI ZA PROSLAVLJANJE DECJEG RODJENDANA NAPOLJU

997020_687481108003560_3549779166320607710_n

Mnogi koji me zovu da zakažu rođendan pitaju za savet u vezi adekvatnog prostora za njihovo slavlje. Naravno, ukusi su različiti kao i želje koliko potrošiti za dati rođendan, tako da ću Vam dati par predloga iz mog dugogodišjeg iskustva.

Nedavno sam bila pozvana na rođendan na Novom Beogradu, koji je bio organizovan ispred zgrade na dečjem igralištu. Moji utisci su sjajni kao i svih roditelja koji su bili prisutni. Nemate ograničeno vreme, ne plaćate prostor, sve što treba je da obavestite policiju nedelju dana ranije na Vaš javni skup i da se potrudite oko organizacije. Malo više truda, ali i malo više para u džepu 🙂

Ipak, ako želite i vaše potrebe su vezane za organizovan prostor, mislim na restorane sa igralištem za decu i na vrtiće i rođendaonice sa dvorišem, treba da uzmete u obzir da Vam restorani uglavnom ne naplaćuju zakup prostora, nemate ograničeno vreme, uglavnom je otvorenog tipa (budu prisutni i drugi gosti osim vasih), a to što Vaši gosti pojedu i popiju je cena zakupa.

Vrtići i rođendaonice Vam naplate zakup, ograničeno je vreme rođendana kojeg se morate pridrzavati i Vi uglavnom organizujete hranu i piće, osim ako oni nemaju u sklopu svoj kafić.

Sve u svemu, najveću novčanu razliku vam napravi broj odraslih.

Pa sad birajte u odnosu na VREME koje želite provesti na Vašem rodjusu, BROJ odraslih i dece i TRUD koji želite ili ne želite i ne možete priuštiti za organizaciju.

Tu sam za sva dodatna pitanja 🙂

 

Kontaktirajte nas u vezi animacije dece